Vårt motto: För samhällsansvar och livskvalitet – ”We Serve”

LIONS CLUB VALLÅKRA-RYDEBÄCK


2018 års Ankrace söndagen den 6 maj

Vi genomförde vårt 22:a ankrace i Råå-ån vid Borgen i Vallåkra i ett fantastiskt väder.

Det brukar vara våren vi hoppas möta, men i år var det sommaren som gjorde sitt intåg. Ett hundratal lottköpare kom för att se det spännande racet – men var är min ”Anka”, undrade många. Att deras anka var med fick 76 vinnare bekräftat.

Efter racet samlades vi på Gröningen för prisutdelning. Då fanns redan Rydebäcks scoutkår på plats för korv- o gräddbulleförsäljning. Vallåkra deltidsbrandkår visade sin brandbil, mycket populärt bland barnen (även de stora). Kvistofta Ridklubb lät barnen rida på deras hästar.

Vår president Björn Stuhr-Olsson, blickade ut över en välfylld gräsmatta med familjer som dukat upp sina picknickkorgar, hälsade alla välkomna och tackade för att de stöttade Lions.

Det blev utlämnande av bidrag till bl.a Lucia Vallåkra skolklass, skola o lekterapi Hbg’s lasarett, Fjärestad intresseförening o kyrkogrupp, ungdoms- o handikappläger.

Kulturstipendier och tillsammans med Hbg’s Luciaförening bidrag till IFA (Idrott för Alla).

Och här nedan är vinstlistan för 2018 års ankrace och redovisningen av vilka ankor som ”seglade” in först till målet i Råå-åns uppsamling i fållan nedanför bron.


VINSTLISTA nästan var 10:e anka var en vinnare:

Lions Vallåkra-Rydebäck har koll på alla som har vinster att hämta och vill samtidigt passa på att tacka alla generösa sponsorer till det fantastiska prisbordet.
Vill du se vilka vinster som hör till vilken anka och vilka sponsorerna är – klicka HÄR


© 2010–2019 Lions Club Vallåkra-Rydebäck · Bg 606-5908 . e-post info@lionsvallakra-rydeback.se · webproduktion Sund reklam