Vårt motto: För samhällsansvar och livskvalitet – ”We Serve”

LIONS CLUB VALLÅKRA-RYDEBÄCK


Plankorna plockades upp en-efter-en. De första 80 ”ankorna” i mål fick vinst från det stora prisbordet med ett värde över 15.000 kronor.

Strålande väder när Lions hade Pl-ankrace i Råå-ån

Måndagkvällen den 7 maj inleddes med sol och vackert väder när 2012 års (Pl-)Ankrace genomfördes för 16:e gången i Råå-ån nedanför Wallåkra stenkärlsfabrik. Härlig stämning och många hade passat på tillfället att efter racet njuta av egen picknickkorg i slänten.

Magnus Knutsson från Arlöv segrade med sin anka och fick biljetter för två personer till Evita på Malmö Opera och dessutom supé och hotell. Inger Johanssons snabba anka resiulterade i ett andra pris med hotell och greenfee för två personer på Äppelgården i Båstad. Vinster för ett värde av mer än 15.000 kronor delades ut. Vinnande ankor längst ner på sidan

För kvällens underhållning svarade RAMLÖSA BRUNN SEXTETT, mycket uppskattat av de närvarande. Lions belönade dem med ett stipendium till ”deras musikaliska utveckling” som prisutdelaren president Bert Engström sa med en glimt i ögat.

Kulturstipendiet gick till Lena Sundström för hennes insatser med information om vår bygd.

Övriga stipendier och bidrag gick till följande: Födelsedagsfest för äldre i Kvistofta församling, Luciafest på Borgvalla, Afrikas Horn, Världens barn, Lions Internationella hjälpaktiviteter, Lions Quest kurs, Barn och ungdomsmedicin Hbg lasarett, Fjärestads intresseförening och Fjärestads kyrkogrupp, Rydebäcks Scoutkår, Nattvandrarna i Rydebäck, Vallåkra skolklass Lucia, Barnmottagningen och Barnphysiologen Hbg lasarett samt Mässlings initiativet inom Lions.

Bidragen varierar med det största på 25.000 kronor.

ETT STORT TACK TILL ALLA SOM STÖDJER VÅR LC VALLÅKRA-RYDEBÄCK, UTAN ER SKULLE VI INTE KUNNA HJÄLPA ANDRA SOM BEHÖVER VÅRT STÖD!

Se fler bilder i BILDGALLERIET


VINSTLISTA
Var 10:e anka var en vinnare:© 2010–2019 Lions Club Vallåkra-Rydebäck · Bg 606-5908 . e-post info@lionsvallakra-rydeback.se · webproduktion Sund reklam