Vårt motto: För samhällsansvar och livskvalitet – ”We Serve”

LIONS CLUB VALLÅKRA-RYDEBÄCKBra avslut på 2011 och bra inledning på det nya året!

2011 avslutades med nästan nytt rekord för vår Julgransförsäljning i Rydebäcks centrum. Dessutom är båda Kyrkokonserterna i Fjärestads kyrka den 12 februari i princip slutsålda!

Vid Luciagalan på Konserthuset den 10 december sålde vi programblad och för detta samt hjälp med affischering kommer vår Lions Club att erhålla ett stort bidrag att användas till någon barnverksamhet inom Helsingborgs stad i samråd med Luciakommitténs Olle Larsson och Carin Wredström.

Till januari månadsmöte den 9 december var vi inbjudna av vår Lionsbroder Lars Håkansson till FORMCOOK AB – ett framgångsrikt Helsingborgsföretag som tillverkar och säljer avancerade maskiner till livsmedelsindustrin över hela världen.

Vår LP Bert Engström visade stolt upp ett standar som han fick av LC Charmhavens President vid en Lions aktivitet på ett stort varuhus i Australien.

Lion Bertil Wilhelmsson delade ut nya bemanningslistor inför Kyrkokonserten och gladde sig åt det lyckade resultatet för julgransförsäljningen.

Nästa stora aktivitet blir ANKRACET den 7 maj 2012.

Vår ambition blir nu att på bästa sätt stödja barn och ungdomsverksamhet inom vårt närområde, samt stödja trevliga sammankomster för våra äldre och till sist delta i Lions stora engagemang ut i världen med hjälp av de pengar vi samlat in!

Text och bild: Sture Jacobson.


© 2010–2019 Lions Club Vallåkra-Rydebäck · Bg 606-5908 . e-post info@lionsvallakra-rydeback.se · webproduktion Sund reklam