Vårt motto: För samhällsansvar och livskvalitet – ”We Serve”

LIONS CLUB VALLÅKRA-RYDEBÄCK


På bilden syns Lionsmedlemmarna Bengt Norstedt och Bert Engström tillsammans med ungdomar och ledare för föreningen Ramlösa Södra FF ”Idrott För Alla”.

Check från Lions överlämnades vid kändismatch

I samband med kändismatchen på Heden den 25 augusti 2012 mellan Ramlösa Södra FF, Idrott För Alla (IFA) och Brandsta All Star Team överlämnade Lions Club Vallåkra/Rydebäck en penninggåva på 25.000 kronor till IFA.

Gåvan baseras på insamlingsresultatet från fjolårets Luciaarrangemang och en samverkan mellan den ideella föreningen Helsingborgs Luciaförening och Lions Club Vallåkra/Rydebäck där en del av pengarna – enligt Luciaföreningens stadgar – ska kopplas till barnverksamheter i dels Helsingborgs stad, dels Helsingborgs Stads vänorter eller andra om styrelsen så beslutar.

Den lokala penninggåvan gick alltså via Lions Club Vallåkra/Rydebäck till ”Idrott för alla”, som är en sektion i Ramlösa Södra FF för ungdomar med funktionsnedsättning.

Lions Club Vallåkra /Rydebäck har också under sommaren skänkt 25.000 kronor till Barn och Ungdom, Medicin på Helsingborgs Lasarett.


© 2010–2019 Lions Club Vallåkra-Rydebäck · Bg 606-5908 . e-post info@lionsvallakra-rydeback.se · webproduktion Sund reklam